Saturday, 28 January 2012

Shopping!

HAri ni aku keluar dengan kawan kawan aku.. kami ke bandar segamat.. menaiki bas sekolah.. =.="
*tak boleh blah betul.. huhu

Tengok di atas uw, tajuk shopping! Haa.. memang belanja sakan la aku hari ni.. huhu
Lari dari bola tampar.. *bagus sangat la tuhh!* 
Next sem la aku masuk! hahaha XD

Okey, back to the topic.. Tadi aku pegi beli tiket bas untuk balek jaybee 4 Feb nanti.. lau beli lambat nanti abes laa.. lepas da beli tiket uww, kami pon naek la bas "yow hoe" ae..? entah la, tak ingat pulak.. =P hehehe
First time naek bas niee.. HAHA!

See? gembire bukan maen kan?? macam "jakon" pon adee.. =.=""

Lepas tuuu.. dalam perjalanan nak ke bandar uww, boleh pulak bas nie lalu depan butik JAKEL.. Ha, mau tak teragak agak kitorang nie nak turun ke tak... Last last semua buat kata sepakat, 
"Jom pergi JAKEL"
Dan akhirnya~~

 Duit aku terbang~ RM68 untuk 3 pasang kain.. ^.^"' ehehe

Ni la 3 kain yang aku beli uww.. tapi yang kaler hijau tu aku beli untuk mak aku.. Baek kan aku??
Hehehe XP

Lepas dah shopping kat JAkeL,, perut terasa lapar la pulakkk... So, kitorang makan la dekat kedai makan nieee.... 
Ini diaa! Restoran HAyRuL~!! 


 Ini yang aku makan.. Heee

 

Perut dah full, So, jom jalan jalan lagi!  Lepas dah kuar dari restoran uw,, kitorang lalu depan Macd.. Sekali boleh lak jumpe kawan kelas kitorang.. ape lagi, kitorang pon.......


.....abeskan laa mane yang ade kat atas meja tuuu.. HAHA! Kuat makan kan?? Padahal baru lepas makan.. naek berat badan aku.. =.=""

Lepas tu pegi la jalan2 ke kedai kasut.. kawan aku nak beli kasut.. 


Lepas da beli kasut,, aku pergi Billion pulak.. nak cari Album photo for my cousin.. dye kan baru lepas kawen, tp aku tak dapat nak pergi majlis diee.. So, bagi hadiah je laa.. huhuhu..

Ini album yang aku beli tuu.. okey x? actually ade kaler pink, tapi bg aku pink tak bape nak lawa sangt laa.. huhuhu

Takkan aku nak sampul hadiah nie just bagi gitu je kann.. hehe.. aku nak buat something yg different sikit.. aku buat note kecik kecik, selitkan dalam album niee.. sekadar wishes.. heee.. ini dieee...
 Actly not wishes,, just quote of love.. ~ 

Heee.. Nice tak?? 

Last sekali, jadik la beginiiii~~
Hadiah ni kalau tengok depan depan tak lawa pon aku sampul.. Haihh,, tangan nie memang tak reti nak sampul hadiah.. HAHAHA!  ^.^"

Lepas aku dah beli barang nie aku pergi beli makanan pulak.. banyak jugak duit aku terbang hari ni.. hurmmm.. 



#pssttt! Awak yang maen Futsal tuu! Gudluck!! Saya tahu awak mesti akan menang! Go go Mr. N!!! <3

2 comments:

  1. yeay!! menag, hehe
    shoppg kuat!!

    ReplyDelete
  2. HAHA! shopping kuat sebb pengaruh kuat laaa.. XP

    ReplyDelete